GUIDETRÄFFI MINDRE GRUPPER

Om träffen
En givande träff med mycket info och budskap från guider, mästare, änglar, vägledare, ljusvarelser eller hjälpare - det är fritt för oss att kalla dem vad vi vill. Är ni intresserade av att lära er om hur de verkar för oss, få era egna guidenamn och budskap som kommer till er och mycket mer, är ni välkomna att boka en eftermiddag eller kväll på Your Light.
4 st personer/grupp.

Vi samlas i en liten grupp så att alla kan ställa frågor och få ut mesta möjliga av vår träff. Och ja, alla har andliga mästare eller guider, både bland våra anhöriga på andra sidan och i en högre dimension.

Innehåll:
• Hur det fungerar - med guider, mästare, vägledare eller skyddsänglar samt andliga nätverk m.m. 
• Ansvar - både guidernas och vårt eget i samarbete med andevärlden.
• Nätverk - för oss människor
• Olika nivåer i vår andliga/mediala utveckling
• Anhöriga på andra sidan
• Kunskaper från andevärlden
• Guidenamn och budskap - alla deltagare får namn på de guider/mästare som kommer samt budskap direkt till var och en i gruppen. De visar stor respekt och förståelse för er och därför kommer inget som inte kan vara passande i en grupp.
• Frågestund till "guidepanelen" - i den mån tid ges - om ni har fler frågor och funderingar om andlighet, medialitet, livets frågor eller utifrån de kunskaper och läror de berättar om m.m. De svarar på det som de får svara på och som kan vara intressant för hela gruppen. Allt kan och ska vi inte veta. 

2019
* Höstens träffar är under planering.
Minimum 3 st, max 4 st pers/grupp

OBS! Kan ni inte ovanstående datum, men ändå är en grupp på 3-4 pers - hör av er med egen dag som passar er bättre och vi kommer fram till en lösning som passar oss alla.

Pris: 700 kr/pers
Om du vill köpa boken "En värld av kunskap" kostar den 150 kr utöver ovanstående pris.

Viktigt
Lätt fika ingår i pausen, oftast Raw Food-inspirerad. Därför är det viktigt att ni meddelar mig innan vår träff om ni inte tål mandel, valnötter, hasselnötter eller har någon annan matallergi som är viktigt att jag får veta. Då ordnar jag annan fika som passar er. 

 

Varmt välkommen

 

Adress
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

Guideträffar

 

Sagt från deltagare om guideträff:

"Jag vill verkligen rekommendera Birgitta både som coach och som kursledare till: Guideträff. Birgitta kan genom olika guider få fram träffsäkra, mycket värdefulla och verkligen uppbyggande information. Birgitta berättar tydligt hur hon jobbar, det gillar jag. Oftast har vi människor lätt för att ge kritik och glömma bort att coacha och stötta varandra och se alla våra möjligheter. Både Birgitta och hennes guider kan vägleda på ett mycket positivt och konstruktivt sätt. I många fall vågar vi inte ta ut svängarna i livet och verkligen göra det vi drömmer om och det som vi innerst inne allra helst vill göra. Vi har ju alla en fri vilja att välja den väg vi vill gå, men kloka och genomtänkta råd och spännande andlig kunskap betyder mycket för mej när jag tar mina nya beslut på livets väg. Tack Birgitta, dej vill jag varmt rekommendera."  - Ingrid

"Vill tacka så mycket för guidekvällen. Den gav mig mycket energi och inre frid. Satt på fredagen och renskrev allt, du är verkligen duktig. Känns bra att fått träffa dig och vill gärna träffa dig fler gånger. Tar verkligen till mig det som guiderna sa. Det betyder så mycket för mig. Har varit i skogen och stått på trädrötterna, ska testa lite annat som kom fram också. Känner att jag vill ut i skogen mer helt plötsligt. Tack än en gång att jag fick vara med om denna kväll." - Kram Cecilia

"Jag är väldigt nöjd med kvällen igår, fick ju så mycket till mig. Och det är ju otroligt vad du kan och har lärt dig. Så bättre "lärare" kunde Guiderna inte välja till mig!!" - Doris