INTUITIONSKURSI MINDRE GRUPPER

Om kursen
Bli din egen ledare - en kurs för dig som vill utveckla din intuitiva sida i en mindre grupp på 4-6 deltagare/gång. Grundtanken är att du ska lyssna inåt, våga gå din egen väg, bli stärkt i dig själv med bättre självkänsla och självförtroende.

Kursinnehåll:
* Vad är intuition?
* Chakra – öppna och stänga ner, övningar
* Visualiseringsövningar
* Intuitionsövningar
* Meditation
* Plats för frågor
* Vi avslutar på söndagen med budskap från guiderna till var och en i gruppen.

 

Frukt och kaffe/te finns tillgängligt, övrig mat och logi står du själv för. Intyg efter avslutad kurs.

Pris: 1.800 kr/pers.
Anmälningsavgift: 500 kr.
Minimum 4 st, max 6 st pers/grupp
Tag med penna och papper/block för egna anteckningar.
Åldersgräns 18 år.

Efter anmälan är kursen bindande.
Anmälningsavgiften betalas direkt efter bekräftelse om deltagarplats. Återbetalas ej vid avanmälan utom vid sjukdom eller om kursen blir inställd. Resterande belopp betalas innan kursstart eller på 1:a kursdagen.
Betalningsinfo får du vid anmälan.


Är ni ett sällskap på 4-6 personer och eventuellt förslag på eget datum som passar bra för er, hör av er så ser vi vad vi kan komma överens om som passar bra för oss alla.

 

Varmt välkommen

 

Adress
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

Intuitionskurs

 

Sagt från deltagare om kursen:

"Kursens uppläggning var varierande och inspirerande - den hade allt och gav mig mycket! Min självsäkerhet har ökat, osäkerhet och oro försvann ganska så fort samt att jag känner att jag har gjort framsteg". Tack Birgitta! - Åsa

"Bra upplägg med variation och innehåll, men tiden gick fort :) Det var spännande och lärorikt. Birgitta är lugn, trygg och pedagogisk!
- Kram Susanne

"Utvecklande och kul att få ökad kunskap om sin intuition. Jag är mycket nöjd och har fått kontakt med mina chakran på ett nytt sätt. Tycker att Birgitta förmedlar kunskapen på ett mycket förtroendeingivande och enkelt sätt". - Kram John

”Jag tackar av hela mitt hjärta, att jag fick träffa Birgitta, som så kärleksfullt har gett mig insikt om mina förmågor, och att jag ska lita på det jag får till mig. Birgitta är en mästare och visar på hur saker ska göras enkelt och att det är viktigt att följa sin egen väg. Birgitta är trygg, stabil, mycket professionell  i det hon gör samtidigt som hon visar ljus och kärlek. Birgitta är helt enkelt fantastisk och jag är glad att hon kom in i mitt liv”
All kärlek - Sus

"Tack Birgitta! Jag kan varmt rekommendera Birgitta Olssons mediala vägledning. I helgen deltog jag i en av Birgittas kurser i "Intuition". Detta var nytt för mig men har länge känt att jag är i det på något sätt. Birgitta ledsagade oss deltagare på ett så fint sätt. Jordnära, med kärlek och respekt. Dessutom öppnade man både en och två spännande dörrar, in till sig själv. Som till sitt egna universum! Stort!"
Varmt Tack Birgitta! - Åsa

"Hej alla underbara människor! Jag vill bara berätta att jag har gått en intuitions kurs på 2 dagar hos Birgitta och det var absolut det bästa jag gjort. Helt underbara människor och andar, guider, änglar mm  som gjorde denna helg så givande. Kan varmt rekommendera den om ngn vill ha en ny tändning i livet. Tusen tack underbara Birgitta för din kompetens och kärlek". - Kram Cenita