HEALINGMEDIUM BIRGITTA OLSSON

"Massage" för själen
En skön känsla av lätthet som gör dig fri från olika blockeringar i ditt flöde - helt enkelt för att må gott. Vi tillsammans jobbar genom olika nivåer/lager i kroppen och kan då nå de mentala och själsliga orsakerna.

I det sätt jag jobbar på kan dina problem handla om känslor, obalans eller blockeringar. Detta kan leda till stress, nedstämdhet, negativa tankar, dålig självkänsla m.m. Därför är det viktigt att frigöra och få igång energierna igen och få bort gammalt skräp, på ett enkelt sätt förklarat. Jag hjälper dig också att förstärka de positiva bitar som du har inom dig och som behöver komma fram för att du ska må bättre. 

Jag vägleder med det jag får till mig och känner in, men det största arbetet gör du själv efteråt och alla beslut tar du själv.

Efter ditt besök
Jag vill göra dig medveten om att efter det 1:a besöket kan du känna dig mycket trött. Därför är det viktigt att vila och ta det lugnt och även dricka mycket vatten. Tröttheten kan sitta i under ett par dagar. För en del kan det kännas mer lättsamt, lugnt och behagligt. Vi är olika och därför reagerar vi också olika.

Hur många gånger behövs?
Det finns inga krav på att du måste gå ett visst antal gånger. Det beror på hur länge du har varit i din situation och även vad som känns rätt för dig. Din kropp är dessutom fantastisk och tar hand om mycket på sitt egna sätt. Din fria vilja är också viktig, med all respekt. Jag ger även healing via distans. Kontakta mig för mer info.

Denna metod ska inte ersätta den traditionella läkarvården.
OBS! Är du osäker, allvarligt sjuk eller i psykisk obalans, ber jag dig först kontakta din läkare.

Varmt välkommen till ett personligt möte på ca 1 tim.

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

Healing

 

 

Sagt av kunder
"Efter healingen kände jag mig ”hel” och det kändes som att jag nästan svävade fram, den stora tyngden i mitt bröst släppte. Tack, rekommenderar dig varmt!" - Kristin

"Härliga tankar som flödar genom mitt huvud när jag tänker tillbaka på min healing behandling! Jag har varit och fått healing tidigare hos olika medium men aldrig upplevt att min kropp har svarat på ett så tydligt sätt som på behandlingen hos Birgitta. Känns verkligen som flödet i kroppen har ökat och jag känner mig i harmoni med mig själv!" - Anders