MEDIAL VÄGLEDNINGPERSONLIGT MÖTE.

Möt din egen guide
Vid ett personligt möte hos mig bjuder jag in en av dina guider/vägledare. De vet precis  allt om dig, var du befinner dig just nu, vilka val du står inför och vad som finns runt omkring dig. Men...allt ska vi inte veta.
Livet vore alldeles för enkelt om vi fick både karta och kompass, eller hur? 

Deras uppgift är att få dig att se i klarhet och vill att du själv tar alla beslut. De varken kan, får eller vill göra dina val. Däremot kan de kärleksfullt vägleda dig att se din egen kapacitet och förstå att du är unik, precis som du är. De utgår också från att du alltid gör ditt bästa även om du hamnar i svårigheter. De litar på att du väljer utifrån dig själv och vad som är bäst för dig. Ingen kan veta det bättre än du själv.

I kommunikationen med guider/vägledare handlar det inte om att överbevisa för oss att de finns eller att vi ska känna igen dem, utan de är här till hjälp för alla. Vi avgör alltid själv om vi vill ta till oss det som de säger. Vi har deras fulla respekt oavsett vad vi väljer. De finns tillgängliga för dig med det som de kan och får hjälpa dig med. Guiderna har stor förståelse för din situation samt visar dig all respekt

Jag använder mig också av min intuition/magkänsla och info via bilder som jag kombinerar tillsammans med min öppenhet för guider och skyddsänglar. 

Viktigt att veta
Tid existerar inte i guidernas värld, men de kan ändå ge någon form av information om när saker ska ske. De svarar inte på frågor om spel eller vinster, olyckor, sjukdomar/diagnoser, otrohet eller annat som vi kan ha svårt att hantera.

Information om andra som inte är närvarande under vår träff är begränsad av respekt mot den personen. Likaså kan det komma information till dig som jag inte förstår, men du vet precis vad det handlar om. Åter igen handlar det om respekt som de visar dig. Det viktiga i budskapet är att du förstår, då är både guiderna och jag nöjda.

Oavsett vad svaret än blir från vägledarna eller från mig så är det ditt eget beslut du måste ta som känns rätt för dig. Du har alltid din fria vilja att göra vad du vill framåt Det är så det ska vara.

Om du vill veta mer om dina tidigare liv
- läs mer om "The book of life". 

Välkommen till ett personligt möte på ca 45 min.

Varma hälsningar


Adress
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 

 

 

Läs mer här:
* Medial vägledning - telefon
* Mentor/intuitiv coach
* The book of life
* Kontakt

 

Sagt av kunder
Birgitta, vilken fantastisk person du är! Nu har jag träffat dig 5 gånger under några års tid och du har alltid ett väldigt vänligt, varmt och lugnt bemötande. Positiv, rak och förmedlar på ett lätt och kul sätt, trots en del tunga ämnen. Otroligt också hur ”precis” du är. Jag har träffat dig för vägledning, healing och energirening och alla tre delar med otroliga resultat. Med hjälp av vägledning hjälpte du till att göra min lite guppiga resa mycket trevligare och lättare. Jag fick förståelse och trygghet. Jag kan varmt rekommendera dig Birgitta! - Kristin

När det gäller medial vägledning så är du så precis. Du träffar alltid mitt i och då menar jag att i den sinnesnärvaro man är i, det tillfället hittar du direkt. En otrolig styrka har du med dina lika helt otroliga guider som är så starka i sina tankar och krafter. Du tillför också ett makalöst lugn med din kunskap som du delar med dig av. Du har verkligen en otrolig förmåga/gåva att kunna ge vägledning och visa vägen framåt på livets väg! Ett stort tack - Jörgen