MENTOR/INTUITIV COACHPERSONLIGT BESÖK.

För dig i utveckling och/eller som jobbar som företagare
- inom alla områden.

Ibland händer det att vi kör fast eller inte ser vår egen väg framåt. Det är lätt att hjälpa andra, men svårare att se vad som finns framåt eller få klarhet i det som väntar oss. Att ha ett bollplank som ger ärliga och raka svar, kan vara till stor hjälp. Med lång erfarenhet och med kunskap inom olika områden, kan jag vara en tillgång för dig.


Jag kan erbjuda dig följande:

* Stöd och support i utvecklande syfte samt bollplank
 - i allt som rör dig personligen och i din verksamhet. Det är kanske dags att skapa nya spännande förutsättningar och utöka eller utveckla det du jobbar med idag? Jag hjälper dig med "peptalk", att våga stå på egna ben i nya beslut och se nya möjligheter.

* Marknadsföring – med 25 års erfarenhet inom reklam och marknadsföring (är bl.a. utbildad webbdesigner -98) kan jag ge konstruktiv kritik, hjälp med strukturering av hemsida och hitta den "röda tråden". Marknadsföring utåt är A och O för att ge ett förtroendeingivande intryck oavsett inom vilken bransch eller område det rör sig om.
För din info - jag tar inte hand om uppdatering av din nuvarande hemsida eller gör en helt ny.

* Svar från dina andliga guider
 - om du saknar egen kontakt eller av någon anledning inte får kontakt med dem just nu. Jag har en klar och tydlig dialog med dem och de ser var du befinner dig. Guiderna/vägledarna är enligt mig, de bästa läromästarna och finns där för dig.

 

Vår kontakt sker genom personligt möte. Du kan boka 1 gång eller flera möten - du väljer!

 

Välkommen till ett personligt möte på ca 1 tim.

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år.