THE BOOK OF LIFE- EN SPÄNNANDE OCH MAGISK RESA

En del av din livsbok
Alla har vi vårt eget ursprung sen långt tillbaka. Vi öppnar din livsbok och förmedlar det som är meningen att du behöver veta för att komma framåt. 

Vi inleder med att berätta om de planeter och stjärnor vi ser, några av dina tidigare liv som du har verkat i samt eventuellt de lärdomar som fanns runt omkring dig. Vid flera tillfällen under samtalets gång, har klienter själv upplevt gamla "smärtor/upplevelser" i kroppen som löses upp och en harmoni infinner sig.

Dörren till din vackra skyddsängel öppnas, du får hennes namn och jag berättar hur hon ser ut. Några av dina guider kommer också och du får även de namnen till dig. Vi tar dig även med till dina kraftdjurs värld och berättar om deras roll.

Vi får också tillgång till din färgvibration. Den knyter samman allt och ger dig ett kraftfullt verktyg, din egen inre kunskap som alla bär med sig. Allt kan bli mycket enklare om du följer ditt sanna jag. 

Under mötet kommer en av dina guider med budskap direkt till dig. Budskapet har oftast en koppling till där du befinner dig just nu och kan vara en hjälp för dig i dina val. Det finns även plats för egna frågor i anslutning till det som kommer fram vid vårt möte.

"The book of life" kan inte jämföras med att sia om framtiden utan endast enligt ovan som ingår vid vårt möte. 

Ett nytt steg i din personliga utveckling – är du nyfiken på din egen bok? Kanske är det denna pusselbit du saknar. 

 

The book of life via telefon
Nu kan ni även ta del av "The book of life" via telefon. Vi kommer överens om en passande tid för oss båda och på avtalad tid ringer du upp mig. Jag finns tillgänglig både på vanlig telefon och på mobil, du väljer vilket som blir bäst för dig. Innan vårt bokade telefonmöte betalar du in kostnaden för The Book. Tänk på att det kan upp till 3 dagar innan jag ser din betalning om du väljer bankgiro. Swish går också bra. Kostnaden är detsamma som för personligt besök, klicka här för att komma till prislistan. Mer info får du vid vår 1:a kontakt.

 

Välkommen till ett personligt möte på ca 1 tim 30 min

Varma hälsningar

 

Adress:
Jag finns i Rydebäck - ca 1 mil söder om Helsingborgs centrum. 
Vägbeskrivning får ni vid bokning.
Mobil: 0732-68 11 58

Sekretess
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.
Åldersgräns 18 år. 


 

Läs mer här:
* Medial vägledning
* Medial vägledning - telefon
* Mentor/intuitiv coach
* Golden Eyes-möte
* Kontakt

 

Sagt av kunder
"Tusen tack för allt du förmedlade till mig. Efter besöket hos dig känner jag mig hel och stark. Mitt självförtroende har ökat och jag ser ett sammanhang som jag tidigare aldrig har upplevt. Jag ser saker klarare, känner mig tryggare och djup kärlek och förväntan. Du väckte liv i min kreativitet och vad jag vill lägga fokus på. Du förmedlade en insikt som fick mig att ta nästa steg att arbeta med det mitt hjärta vill. Du är en guldgruva. Jag ser fram emot fler möte med dig." - Veronica 

"Blev väldigt tagen och berörd över att Birgitta i detalj skildrade ett tidigare liv, vilket jag hos en annan medial person för 20 år sedan fått liknande beskrivning av. Eftersom jag i detta liv haft ett väldigt anmärkningsvärt handikapp, så kan detta inte vara en slump - detaljerna om hur jag mått och under vilka förhållanden jag levt, är nu beskrivna för mig av två helt olika personer. Det är omvälvande att inse detta - jag är imponerad." - Lotta 

"Jag provade på "The book of life" hos Birgitta. Fick veta lite om tidigare liv, guider, änglar m.m. Jag har fått mer förståelse för mig själv och min tillvaro här och nu. The book of life är inte likt något annat som jag har provat, för denna resa satte igång något hos mig som fortfarande pågår. Vill man veta mer om sig själv då kan jag varmt rekommendera The book of life". - Maria