OM MIGMEDIUM BIRGITTA OLSSON

Hur kom jag in på detta område?
Min andliga utvecklingsresa är det mest omvälvande jag har varit med om - galen eller ej - en fråga som många gånger cirkulerade hos mig under denna tid. Hur som helst kom jag under perioden
1993-94 in i en värld av kunskap med guider/vägledare som fick mig att se livet från en helt annan sida. En del av denna utvecklingsresa berättar jag om i min bok "En värld av kunskap".

Min mediala bakgrund
Som medium har jag förmågan att kommuniceras av och med andevärlden där även kanalisering ingår. Budskap från dina vägledare/guider hör jag lika tydligt som när du och jag pratar med varandra och förmedlar med glädje samt värme dem vidare till dig.

Alla har vi vår väg att gå och alla är vi viktiga på olika sätt. Guiderna/vägledarna är och förblir för mig de absolut bästa lärarna i den vägen som är meningen att jag ska gå. Jag har gått i lära hos dem sen 1993 och utbildningen fortsätter hela tiden, utan uppehåll.

Your Light 
- skapades 2005 efter en 1-års utbildning till regressionsterapeut på Alternativterapi i Helsingborg, numera SER-terapi. Som ett komplement har jag också utbildat mig till dipl. samtalsterapeut under 2007-2008, även den på SER-terapi.

 

Artiklar om Your Light:
2014 Tidningen NÄRA
2013 Skånska Dagbladet och Norra Skåne
2012 Tidningen NÄRA - Sigrid & jag
2008 Lokaltidningen Hbg

 

Skaparglädje
Jag jobbar också som illustratör/designer som också ger mig kraft och stor glädje - att få vara kreativ och ge utlopp för min skaparlust som resulterat i alla tänkbara illustrationer, tavlor, grafisk formgivning, böcker m.m.

Nyfiken på mina alster? Titta här: Yonova Illustration & Förlag.

 

Och där sätter jag "punkt"...

 

Varma hälsningar

Birgitta Olsson

 

Kurser/utbildning
* Medial utvecklingskurs - med hjälp av mina guider. 1993- och utbildningen fortsätter framåt.
* Medial utvecklingskurs
 - 2003, Hbg. 
* Healing- & chakrabalanseringskurs - 2004, Klippan.
* Regressionsterapeutsutbildning, 40 veckor - Alternativterapi/SER-terapi, Hbg. Dipl. och cert. regressionsterapeut maj 2005. (förnyat feb 2006).
* Handledning i regressionsterapi, 21 tim. Alternativterapi/SER-terapi, Hbg. Förnyat certifikat som regressionsterapeut aug 2006. 
* Samtalsterapiutbildning - på Alternativterapi/SER-terapi, Hbg. Dipl. samtalsterapeut feb 2008. Inriktning - Psykosyntes, drömtolkning, coaching, bildterapi och den djupare relationen mellan klient och terapeut.

Har jobbat genom åren som:
Freelancedekoratör, inom försäljning, butiksägare, handtextning - både snabb- & sköntextning, webbdesigner, webb AD, projektledare, VD med personalansvar. Det har också blivit en hel del med grafisk design.
* Idag - egen företagare som illustratör/grafisk designer, konstnär, egen bokutgivning, medium med guidekontakt och intuitiv coach.

 

Kraft- & inspirationskälla
- kan det bli bättre än så här?

Havet - med dess energi och otroliga kraft! Dessutom ljuset, himlaspelet och harmonin det ger - helt magiskt Nära havet vill jag alltid bo. Punkt.